DELAVNICE MED POLETNIMI POČITNICAMI

Med poletnimi počitnicami so na šoli potekale delavnice s pestro vsebino. Učenci so spoznavali življenje Indijancev in izdelali perjanico, ogrlico in totem. Pričarali so vodne čarovnije in izdelali snežno kroglo. Sladkali so se s čokoladnim fondijem in kokosovimi kroglicami, ki so jih sami pripravili. S skupnim sodelovanjem so odkrili zaklad. Izdelali so obešanke iz ladjic. Igrali so se različne igre, brali, poslušali glasbo in plesali.

Več v galeriji

OLIMPIJSKE IGRE

V Pjongčangu so se ravno odvijale olimpijske igre, zato so bile tudi dejavnosti med počitnicami posvečene tej temi.

Učenci so izvedeli marsikaj novega o olimpijskih igrah. Izdelali so olimpijske zastave, bakle in medalje. Preizkusili so

se v zabavnih olimpijskih igrah v telovadnici.

Več v galeriji.

Korenčkova delavnica

Učenci so na delavnici izdelali magnetke v obliki korenčka, skuhali korenčkovo juho in spekli slastne korenčkove piškote.

Več v galeriji

ČAROVNIŠKA DELAVNICA

Učenci so na čarovniški delavnici  izdelali čarovniški kostum: klobuk, metlo in ogrinjalo. Pričarali so tudi zelen čarobni zvarek.

Več v galeriji

DELAVNICA BONTON ZA OTROKE

Učenci so se udeležili delavnice Bonton za otroke. Na njej so spoznavali, kako se v skladu  z bontonom vesti v vsakodnevnih situacijah. Preizkusili so se tudi v pozdravljanju, pripravi pogrinjka in nizanju idej o bontonu.

Več v galeriji