Prvošolci

Za pohod smo izbrali čudovit dan.

Pot nas je vodila skozi “Škratovo deželo”. Na razgledni točki smo se za trenutek ustavili in si ogledali domačo pokrajino. 

Imeli smo se lepo.

2. razred

Na dan športa nas je drugošolce pot popeljala po gozdnih stezicah ob vznožju Kriške gore do koče na Gozdu. Uživali smo ob opazovanju narave, ponavljali imena drevesnih vrst in napenjali oči, da bi kje opazili kakšno gobo. V tako čudovitem vremenu so bili lažji tudi naši koraki.

3. razred

Ob dnevu slovenskega športa, 23. septembru smo bili tudi učenci tretjega razreda  športno razpoloženi.

 

6. razred

Šestošolci smo se odpravili iz Brezij po poti na Bistriško planino. Tam smo uživali v sončku in raziskovali okolico. Videli smo polha. Pot domov nas je vodila po gozdu, mimo naselja Bistrica in Pristava, nato pa po šolski poti proti naši šoli. Dan je bil lep in zabaven. Imeli smo veliko časa za druženje in petje.

 

7. razred

Učenci 7. razredov smo se odpravili na Korošico. Na planino smo se povzpeli po lovski poti. Pri koči smo imeli daljši postanek z malico. Ogledali smo ti tudi okoliške gore, ki so zelo lepe. S planine smo se vrnili preko melišča. Pot je  bila kar zahtevna, vendar smo se tudi zabavali.

Lara Valjavec 7.a

 

9. razred

Danes smo šli skupaj z učiteljem in učiteljicama na športni dan na Zelenico. Do koče smo hodili samo 1 uro, do Treh Angelov pa smo hodili še dodatnih 20 minut. Ko smo prišli nazaj do koče, smo pojedli malico, učitelji pa so si naročili skutine štruklje ter kavo in čaj. Naša prijazna sošolca pa sta si privoščila kranjsko klobaso in gorčico. Ko smo se najedli pa smo se šli spuščati po jeklenici. Z Zelenice smo se vrnili na izhodišče. In tako smo zaključili naš prečudovit dan.

Nejc Mali Hostnik, 9. B